BUSINESS FREEDOM MASTERMIND

1. JE ONLINE PRESENCE

Ontwikkel je boodschap op een manier die je ideale publiek aanspreekt. Vind je stem en je ‘brand values’ en connect op een dieper niveau om een core following te laten groeien. Ontdek welke elegante marketing strategieën jij kan toepassen op sociale media platformen om je droom klanten te bereiken en je eigen brand op te bouwen.

2. JE AANBOD

Wanneer je je publiek goed kent, wordt het 500% makkelijker om het juiste aanbod te creëren. In deze mastermind wordt er op gefocust dat je makkelijk 1-1 (aan hoge prijzen) kan verkopen alsook meerdere cashflows kan creëren door online, passieve inkomsten.

WAAROM?

Het leven van een zelfstandige is zwaar, en al helemaal wanneer je diensten levert. De constante aan-en-afvoer van drukke periodes gecombineerd met ‘ik ben totaal op’ periodes zijn niet goed voor je lichaam en geest. Daarom wordt er in deze mastermind niet enkel aan meer inkomen gewerkt, maar vooral aan een slimmer inkomen!

3. VERKOPEN

De missende link. Leer hoe je strategisch je offers zowel passief als actief kan verkopen door het gebruik van slimme funnels en systemen. Vaak heb je reeds meer in petto dan wat je denkt, maar kan je door heel concrete toepassingen zowel qua business strategie alsook time management je omzet verdubbelen.

WAT IS ER ZO SPECIAAL AAN DEZE MASTERMIND?

De meeste programma’s focussen ofwel op de marketing kant van je zaak, of op de business kant van je zaak. Dit business freedom traject combineert beide en legt uit hoe je jezelf zowel kan marketen alsook hoe je slim kan handelen in je eigen business. Prijszetting, omgaan met klanten, offers creëren, efficiëntie, systemen gebruiken… Je leert alles van A tot Z in deze mastermind.

WAT KAN IK VERDIENEN INDIEN IK DIT TRAJECT VOLG?

Start je vanuit een dienst maar heb je nog geen ervaring met online verkopen? Je kan verwachten dat je je huidige omzet verdubbelt. Start je van nul? Dan zal je tijdens het 4 maanden traject je omzet naar minimum 2000 euro per maand kunnen brengen en nadien naar veel meer.

MAAR…

Dit zijn minima, de mastermind heet immers niet voor niets “0 to 10K”. Ben je gedreven en ben je klaar voor een échte uitdaging? Dan kan jij de 10k halen. Alles hangt echter af van hoe snel jij kan implementeren wat we in de mastermind behandelen.

WAT NA DE 4 MAANDEN?

Op het 4 maanden business freedom traject leer je alle skills, theorie en implementatie die je nodig hebt om de 10k te halen. We starten met jouw eigen persoonlijke doel en indien dat nog geen 10k is, kan het dat nadien nog worden. Alles wat je leert zal tellen t.e.m. 20k per maand verdienen in je business.

Om groot te worden, moet je groot denken. Daarom wil ik jou en 9 andere vrouwen op 4 maanden tijd helpen 10k per maand te verdienen op een manier die je ongelofelijk gelukkig maakt terwijl je je droomleven leidt.

Het programma is zo hands- on opgebouwd, waardoor je meteen ook praktisch aan de slag gaat. Na de eerste call al had ik nieuwe inzichten en kwamen de verse ideeën opborrelen.

Amy daagt je uit door een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen. Toch is het nooit demotiverend en dat is een echte kunst. Ook de steun die je krijgt uit de groep is onbetaalbaar. We’re all in this together.

Liesbeth Keuninckx

Strong & Bold

Amy vertelt de dingen down to earth, real en toepasbaar. Daardoor krijg ik onmiddellijk zin om met haar stappen aan de slag te gaan. De energie die ze geeft is crazy.

Ik ben ook niet meer bang om tegen iemand in te gaan, omdat ik geloof dat wat Amy tegen me zegt me vooruit zal helpen. Ik durf te springen!

Naomi Mardaci

Virtual Naomi

Ik heb nog nooit zoveel bijgeleerd als de laatste maanden tijdens mijn coaching met Amy. Al mijn WTF momenten heeft ze opgevangen als en pro! En net dat zorgt ervoor dat ik een vooruitgang heb kunnen maken die anders onmogelijk was geweest.

Ze voelt heel goed aan wat je tempo is en doet en zegt dingen op exact het juiste moment. Verwacht geen goedkope quick fix, maar een langdurige samenwerking waarbij je hard gaat moeten werken. Ik zou het zo opnieuw doen!

Lindsay Domen

People Management Specialist

Op anderhalve week tijd heb ik voor 1900 euro aan nieuwe contracten binnengehaald. Mijn intakegesprekken zijn nu ook betalend, dus nu heb ik op die anderhalve week meer dan 2000 euro verdiend.

Dit door gewoon intakegesprekken aan te passen en verkooptechniek te verbeteren. Als ik het alleen had moeten doen, zou mijn zaak over 5 jaar nog niet gestaan hebben, waar ik nu sta. Die coaching laat mij echt zot groeien. Dank u Amy!

Katrien Sas

Personal Trainer, Fitabonita

Business Freedom Mastermind

Ontdek de business freedom mastermind.

Stuur een mailtje naar amy@fastforwardamy.com

Zet in de onderwerpregel: ‘Business Freedom Mastermind‘.
Stel jezelf kort voor en laat me weten waarnaar jij op zoek bent.